Благодаря за линка, мисля да посетя този сервиз. Аз пак да попитам- някои посещавал ли е фирменият сервиз на Алфа във Варна или София с идея да оправят проблема с оборотите. Да не би да се окаже, че само си пишем и сменяме части, а никои не отишъл при хората които би трябвало да знаят най-добре решението.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с оборотите
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеБлагодаря за линка, мисля да посетя този сервиз. Аз пак да попитам- някои посещавал ли е фирменият сервиз на Алфа във Варна или София с идея да оправят проблема с оборотите. Да не би да се окаже, че само си пишем и сменяме части, а никои не отишъл при хората които би трябвало да знаят най-добре решението.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеБлагодаря за линка, мисля да посетя този сервиз. Аз пак да попитам- някои посещавал ли е фирменият сервиз на Алфа във Варна или София с идея да оправят проблема с оборотите. Да не би да се окаже, че само си пишем и сменяме части, а никои не отишъл при хората които би трябвало да знаят най-добре решението.
Да ти кажа честно, много е вероятно Вихрен от Алфа-Ромео Варна да е оправил моя проблем. Аз ходих при него заради променливи обороти. Човека ми чисти дросела и какво ли не. После адаптация на компютъра (както сам ми каза имат последните версии на софтуера) и за сега проблем с оборотите определено нямам...вече трета седмица
така, че ти го препоръчвам !Aprilia Mojito & XTrail '06 T30 QR25 AT
Ex Alfa 156 1.8 TS Sportwagon '00 /Alfa164 2.0 TS /Alfa155 2.0 TS /Alfa33 1.5 4x4
Lancia Ypsilon '02
Comment
-
Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщениеДа ти кажа честно, много е вероятно Вихрен от Алфа-Ромео Варна да е оправил моя проблем. Аз ходих при него заради променливи обороти. Човека ми чисти дросела и какво ли не. После адаптация на компютъра (както сам ми каза имат последните версии на софтуера) и за сега проблем с оборотите определено нямам...вече трета седмица
така, че ти го препоръчвам !
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеАдаптациата е изключваш всички консуматори, даваш на контакт за 90 сек. изключваш от контакт и си готов. Без да палиш и пипаш каквото и да било докато си на контакт. Дори и СД-то изклГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Няма да изненадам никой, ако кажа, че и аз имам този проблем. Още при закупуването го имаше.
отидх в сервиз и се започна: смени това смени онова. Не смених нищо и сега не съжалявам. Изчистиха ми дросела в един прехвален сервиз. Нищо не ми занулиха, закачваха и комп. хахахахаха. Карах я така и дросела сам си се "занули" след около месец каране. Сега пак клати обороти и аз ще режа пина. Въпреки, че след почистването на дросела поне спря да гасне.
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеНе си прочел всичко докрай обаче.......Вярно е че това е един от "бабешките" методи и сработва понякога но не е само с тези 90 сек. след тях има още няколко "ритуала"Last edited by fiore; d.m.y г., 12:19.
Comment
-
Проблема е до правилна настройка на дросела и адаптация. И ламбда сондата за смесособразуването при първоначално палене. Ламбдата на тая кола започва даработи със самото запалване. Мерихме и се установи, че наистина подгрява веднага и започва да работи веднага, но се бърка като луда. Ту скача на богата смес, ту на бедна, ту дава пробив към маса... и това със сонда на 10 000 км. Като поработи 1 минута застава на 0,9 фактор и 0,5 мВ и заспива. И дори и топла да е при първо палене вибаги се шашка. Ту богата, ту бедна, ту богата, ту бедна... като изфорсирам 3, 4 пъти и после си седи нормално. На лаптопа пак дава ту богато ту бедно, но в много малки граници. В началото иначе скадо почти до макс богата.
Тези дни ще откача подгряването и ще пробвам да карам така. Карах иначе с изцяло откачена сонда и няма грижи. Но това не е решение.Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Novachev Покажи съобщениеЩе и съкратиш животеца на сондата така и то достаDiscover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от Stranger65 Покажи съобщениеDaj и останалите ритуали деГипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Дори през Алфадиага адаптацията понякога увисва и след ресета колата си пали нормално, но веднага гасне - не винаги се случва, но все пак......вече изобщо не съм убеден че тоя метод с 90те секунди бачка....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеДори през Алфадиага адаптацията понякога увисва и след ресета колата си пали нормално, но веднага гасне - не винаги се случва, но все пак......вече изобщо не съм убеден че тоя метод с 90те секунди бачка.....Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеДава се на контакт и се чака 90 сек, контакта се връща и се изчаква още толкова, след това двигателя се пали без газ и се оставя да работи без подаване на газ още 90 сек. Това поне пише в едно писание на "британски". Ще се опитам да го издиря и да го постна по някое време. Не знам колко е вярно но от време на време сработва.
Comment
-
И аз искам да потвърдя! На моята съм го изпробвал лично, когато си сменях дебитомера (още не бях си направил интерфейсния кабел) и методът работи за EMS - BOSCH Motronic 1.5.5!Last edited by fade; d.m.y г., 16:20.
Comment
Comment